Menu

Svatební menu – varianta 1

Slavnostní přípitek

Bohemia sekt – demi sec 0,1l 45,- kč

Studený předkrm

Domácí masová paštička s bylinkami a karamelovými jablíčky 99,-kč

Polévka

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a zeleninou 45,-kč

Hlavní chod

Hovězí svíčková na smetaně s brusinkami a kynutým knedlíkem 149,-kč

Svatební menu – varianta 2

Slavnostní přípitek

Bohemia sekt – brut 0,1l 49,-kč

Studený překdrm

Mozzarella s tomaty, bazalkou a letitým balsamicem 89,-kč

Polévka

Kuřecí vývar se zeleninou, masem a nudlemi 45,-kč

Hlavní chod

Vepřová panenka s grilovanou zeleninou, omáčkou demi glace a šťouchaným

bramborem 209,-kč

Svatební menu – varianta 3

Slavnostní přípitek

Cinzano – bianco 0,1l 49,-kč

Studený předkrm

Tartare s uzeného lososa s bylinkovou smetanou a kapary 119,-kč

Polévka

Dýňový krém 45,-kč

Hlavní chod

Konfitované kachní stehno s červeným zelím a špekový knedlík 199,-kč

Ostatní:

Kalkulace pro cca 50 osob – 295,-kč bez dph na osobu

Studená sekce – 200 g na osobu

Vepřová roláda s houbovým ragů a rozmarýnem

Uzenářský nářez s křenovými noky

Jemná paštika s brusinkovým želé

Kuřecí miniřízečky

Mozzarella s rajčaty, bazalkou a letitým balsamicem

Výběr českých sýrů s hroznovým vínem a olivami

Teplá sekce – 100 g na osobu

Pečené vepřové koleno (hořcice, křen, kyselá okurka)

Saláty – 100 g na osobu

Míchaný zeleninový salát s balkánským sýrem a olivami

Krájená zelenina

Ovocná mísa (Hroznové víno, meloun, kiwi, banány, ananas)

Dezerty – 80 g na osobu

Domácí jablečný závin

K rautu podáváme 3 druhy pečiva. Výběr studených omáček a kondimentů.

Kalkulace pro cca 50 osob – 395,-kč bez dph na osobu

Studená sekce – 200 g na osobu

Vepřová panenka v listovém těstě s brusinkami

Vepřová rolka plněná špenátovými listy a houbovým ragů

Kuřecí galantiny s křupavým salátem a olivami

Řízečky z vepřové panenky

Kuřecí miniřízečky

Výběr českých sýrů s hroznovým vínem a olivami

Třešničky z mozzarely s masitými tomaty a bazalkovým pestem

Plněné tomaty s tuňákový salátem a čerstvými bylinkami

Teplá sekce – 150 g na osobu

Plzeňský gulášek

Pečená kuřecí stehýnka s thajskou omáčkou

Pečené vepřové koleno (hořčice, kozí rohy, kyselá okurka, křen)

Saláty – 100 g na osobu

Míchaný zeleninový salát s balkánským sýrem a olivami

Jarní těstovinový salát

Ovocná mísa (hroznové víno, meloun, kiwi, banány,…..)

Dezerty – 80 g na osobu

Domácí jablečný závin

Svatební koláčky

K rautu podáváme 3 druhy pečiva. Výběr studených omáček a kondimentů

Kalkulace pro cca 50 osob – 595,-kč bez dph na osobu

Studená sekce – 200 g na osobu

Pečená panenka protýkaná italským špekem se švestkovou omáčkou

Dorůžova pečený „Rozbíf“ s omáčkou z hrubozrnné hořčice

Tataráček z uzeného lososa s limetkovou smetanou a obřími kapary

Tygří krevety s opečenou limetkou a mangokari omáčkou

Závitky z parmské šunky plněné rukulou

Třešničky z mozzarely s masitými tomaty a bazalkovým pestem

Bruschety s tomatovou salsou

Výběr českých a francouzkých sýrů s hroznovým vínem a olivami

Teplá sekce – 200 g na osobu

Kousky norského lososa se šafránovou pěnou a máslovým chřestem

Vepřová panenka s hříbky a smetanovým soté

Kuřecí závitky v parmské šunce plněné listovým špenátem

Šťouchané brambory s jarní cibulkou

Saláty – 100 g na osobu

Variace zeleninových salátů s Feta sýrem, olivami, tuňákem a jarní cibulkou, tzaziky dresingem

Caesar salát s kuřecím masem a krutóny

Krájené exotické ovoce

Dezerty – 80 g na osobu

Italské minitiramisu

Minidezerty o 3 druzích

Lesní plody s vanilkovým krémem

K rautu podáváme 3 druhy pečiva. Výběr studených omáček a kondimentů.