Catering

Home Catering

Dring

Vhodný na úvod rautu, koktejlu. Je součástí společenských událostí jako vhodná forma přípitku. Dle příležitosti vybíráme vhodný nápoj, alkoholický či nealkoholický, velký důraz klademe na sklenice, které by měli mít slavnostní charakter. Nejčastějším Welcome drinkem je perlivé víno.

Coffe break

Neboli pauza na kávu při seminářích, školeních, prezentacích a přednáškách. Vypl. Coffe break je nejčastěji tvořen ze studených a teplých nápojů vhodně doplněný lehkým občerstvením – sladkým pečivem, kanapkami, sendvičemi, ovocem. Složení Coffe breaku závisí na délce semináře a počtu jednotlivých přestávek.

Koktejl

Je nejčastěji pořádán jako součást prezentace výrobků, výročních setkání, filmových či divadelních premiér. Jedná se o lehké jednoporcové občerstvení (kanapky, jednohubky), které si sami hosté berou od číšníků, kteří mezi nimy procházejí. Stejným způsobem jsou servírovány nápoje. Na odkládání se používají koktejlové stolky. Koktejl je jednoduchá forma občerstvení ideální v odpoledním nebo pozdně večerním čase.

Raut

Je nejrozšířenější a nejvhodnější forma občerstvení při firemních akcích a jiných společenských událostech. Výhodou rautu je možnost výběru jídel a nápojů dle chuti každého hosta. Úvod rautu tvoří většinou Welcome drink, podáván při příchodu hostů. Jídla jsou naaranžována v bohaté skladbě na rautových stolech, nápoje jsou umístěny odděleně na nápojových stolech, na odkládání jsou použity koktejlové stolky. Toto složení umožòuje volné procházení, konverzaci a seznamování hostů. Skladba pokrmů a nápojů je odvislá na charakteru a času akce.

Barbecue

Neboli grilování je ideální doplněk letních venkovních akcí. Grilování provádíme na klasickém grilu s dřevěným uhlím a lávovým kamením, nebo na elektrických kontaktních grilech. Na vaše přání jsme schopni připravit celou škálu mas v různých bylinkových marinádách až po rožnění celého selete nebo krocana. Součástí je též vhodný výběr Condimentů (několik druhů hořčic, omáček, nakládané zeleniny a v neposlední řadě domácího chleba).

Banket

Je jedna z nejslavnostnějších forem občerstvení používaná při svatbách, galavečeřích. Hosté jsou usazeni ke slavnostně vyzdobeným stolům, nebo tabuli, většinou podle zasedacích pořádků. Následuje několikachodové menu speciálně sladěné k dané příležitosti. Velký důraz klademe v tomto na úroveò profesionální obsluhy. Nápoje začínají Aperitivem a končí Digestivem.